Kapcsolat

Nagykáldi Csilla

Telefon: +36-20/342-1091
Email: info@nagykaldiforditas.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.00

Megosztás

Referencia

Nyelvoktatás

K. András: "Az egyéni nyelvoktatás előnyeit alkalmazva, mindig egyénre szabott tematika szerint tanultunk, az igényeimet maximálisan figyelembe véve. Mindig lelkesített és az órák is jó hangulatban teltek. Én is meglepődtem, hogy már tudok angolul és a középfokú C vizsgám is sikerült."

B. Judit: "Csillától pont azt kaptam, amit kértem:) Állásinterjúra való felkészítést vállalt, így inkább ezen témára koncentráltunk, de sok izgalmas feladattal, beszélgetésekkel tarkította az órát, így nem a szokásos uncsi módon tanultam meg beszélni magamról, tanulmányaimról és az előző munkámról. Nem utolsó sorban állásinterjús tanácsokkal is szolgált, amik megkönnyítik a felkészülést, és így úgy érzem, hogy kevesebb meglepetés kérdés érhet a valódi megmérettetésen. Köszönöm!"

L. Vera: "Csilla legnagyobb erősségnek azt tartom, hogy nemcsak a nyelvtudásom erősítette, hanem HR-es tapasztalatai által segített felismerni erősségeim és hitet adott nekem a munkahelyi tapasztalatai által, ami semmivel nem pótolható."

K. Linda: "Ő az első olyan tanár, aki nem rám erőlteti az angol nyelv tanulását, hanem egyszerűen megszeretteti velem. Meg merek szólalni az óráin, mert nem állít meg minden második szavam után, ezzel önbizalmat ad. Nem gyomorgörccsel készülök az órákra, mint középiskolában, mert látom az alagút végén a fényt :)"

Fordítás

Easy Media Kft.

"Minden munkájával elégedettek voltunk, a lektoroknak is remek véleménye volt! Gyors, korrekt és nagyon jó fordító. Köszönjük szépen!"

Lector Fordítóiroda

"Csillával mindig könnyű együtt dolgozni, több nagy projektben is segítségünkre volt. Határidő és minőség tekintetében is megfelelt a Lector támasztotta magas követelményeknek. Bízom benne, hogy még sok közös munkánk lesz."

Oriental Herbs Kft.

Termékismertetők, termékleírások fordítása magyarról angolra
Termékbevezetés kísérleti anyagainak fordítása angolról magyarra

Magyarország vezető kutyasport szaktermék forgalmazója

Szabadalmak, szakmai cikkek fordítása magyarról angolra

Hotel, Ráckeve

A hotel prospektusainak, ismertetőinek fordítása magyarról angolra

Wrigley Hungária Kft.

HR, marketing és sales prezentációk és szövegek fordítása magyarról angolra és angolról magyarra

Magyarországi számítástechnikai nagykereskedés

IR IP kamera felhasználói kézikönyvének fordítása angolról magyarra

Egyéni megrendelő

Stephen King: The Little Green God of Agony - részlet angolról magyarra

Egyéni megrendelő

Új bevezetésű, Magyarországon egyedi sminktermékek leírása, marketing szövegei angolról magyarra