Kapcsolat

Nagykáldi Csilla

Telefon: +36-20/342-1091
Email: info@nagykaldiforditas.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.00

Megosztás

Bemutatkozás: angol fordító és nyelvtanár fordítás

Kedves Látogató!

Nagykáldi Csilla angol nyelvű szakfordító és nyelvtanár vagyok. Immár nyolc éve foglalkozom vállalkozóként főállásban szakfordítással és nyelvoktatással, ezt megelőzően pedig 5 évnyi, főmunkaidő mellett végzett fordítási tapasztalattal rendelkezem. Korábban 2 éven keresztül középiskolai nyelvtanárként dolgoztam, multinacionális cégeknél szerzett tapasztalataim pedig sokat segítenek fordítói munkavégzésemben. Angol nyelvterületen 4 hónapig éltem Angliában.

Munkám során az angol és a magyar nyelveket hozom közös nevezőre, így az alábbi szolgáltatásokkal lehetek az Ön segítségére:

  • Általános fordítás angolról magyarra és magyarról angolra
  • Szakfordítás angolról magyarra és magyarról angolra (a fordítói szakterületek itt)
  • Magyar nyelvű gyógyszerészeti szakszövegek lektorálása
  • Rövidítés, kivonatolás magyar és angol nyelven
  • Fordítói szakvélemény
  • Angol nyelvoktatás (a nyelvoktatásról itt)
  • Angol állásinterjúra való felkészítés
  • Nyelvtani ellenőrzés angol és magyar nyelven
  • Dolgozatok, vállalati levelezések, angol nyelvű írott szövegek ellenőrzése, korrektúrázása

A fordításról és nyelvoktatásról a bal oldalon található menüpontokra kattintva kaphat bővebb felvilágosítást. A naponta frissített órarendben igény szerint válogathat a szabad időpontok között.

A Miskolci Egyetemen angol nyelvtanárként, valamint angol nyelvű társadalomtudományi és gazdasági szakfordítóként végeztem. Elsődleges fordítási szakirányom a gyógyszerészeti és egészségügyi terület, valamint a vállalati dokumentációk és projektek (főképp HR és marketing) fordítása. Fordítói pályafutásom során több fordítóirodával is együtt dolgoztam, számos cég, vállalat és magánszemély részére végeztem gazdasági, kereskedelmi, társadalomtudományi, biztosítási és egészségügyi szövegek, gyógyszerészeti szabadalmak, szerződések, rezümék, valamint prospektusok és honlapok fordítását pontos és igényes kivitelben; referenciákról itt tájékozódhat. Fő célkitűzésem, hogy a nyelvi minőség, a pontosság és a rugalmasság, a határidők betartása és a korrekt árak garantálása mellett ügyfeleimmel hosszú távú, sikeres együttműködés jöjjön létre, valamint az, hogy megrendelőim minden tekintetben elégedettek legyenek fordítási szolgáltatásommal.

Két, egymástól független szakgyógyszerész partner bevonásával magyar nyelvű fordítások szakmai lektorálását is vállalom. Szakterületeik többek között a farmakovigilancia, kórházi és klinikai szakgyógyszerészet, gyártási technológiai, hatástani és analitikai szakgyógyszerészet.

A fordítás során a nyelvhelyesség mellett különös hangsúlyt fektetek a magyar nyelvű szöveg élvezhetőségére is.

Amennyiben segítségére lehetek, keressen bátran elérhetőségeim bármelyikén!

Nagykáldi Csilla szakfordító, angol nyelvtanár

info@nagykaldiforditas.hu

+36 20 3421091